Ușor ușor.. devin bărbos

Și am început să-mi cresc barba, alții își cresc pokemoni sau alte prostii, eu îmi cresc barbă. Am tot văzut că e la modă acum să ai barbă, 31 de ani n-am avut barbă mai mult de câteva zile, așa că m-am hotărât să iau treaba asta cu barba în serios și să-mi fac o barbă deaia mișto, cel puțin vreau să văd cum îmi stă cu barbă. Am câțiva prieteni care sunt bărboși, și fără barbă zici că sunt copii, pe de altă parte cu barbă, par și ei a oameni.

Evident voi căuta și produse speciale pentru îngrijirea bărbii, așa că țineți aproape bărboși wannabe, voi scrie pe aici cam ce produse voi folosi pentru barba mea. Hipster mă fac.. ce mama măsii.

barbos

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

4 Responses

  1. Hai vere ce dracu’ te-a apucat. Pai numa’ aia care se baga in gasca lui Daniel sau se dau cu statu’ islamic isi lasa barbi dinastea.
    Pai tie barba iti trebuie sau fericire in casa?

    1. Nu frate, eu nici în gașca lui Daniel n-am de gând să mă bag (cu toate că ar fi un job fain și am voce.. vocație nu mai zic), și cu siguranță nici islamic nu-s, doar că vreau să văd ce fel îmi stă cu barbă, ar fi un fel de checklist care nu l-am făcut până acum, dar îl fac. 🙂

Comments are closed.