Unii scriu zilnic, alții nu..

Vedeam la Dragoș aici cât de ușor îi este lui să scrie un articol (cel puțin) zilnic. Sincer, eu am ajuns în acel moment în care, dacă am vreo idee acum, și nu sunt pe lângă laptop, uit acea idee până ajung la el. Am încercat să scriu și de pe telefon, însă abia reușesc să scriu mesaje de pe telefon. Cioate groase, asta-i problema mea. Să revin la problema de bază, cum frate să scriu eu zilnic articole, când eu mai repede stau cu ochii în servere și în coduri decât să-mi aduc aminte despre a scrie pe blog.

scriu zilnic

De cele mai multe ori scriu mai multe coduri, decât scriu pe blog. Și să nu credeți că nu m-am gândit niciodată să îmi fac un blog de nișă, Linux & Windows things, sau știu eu ce alte minunății. Chiar m-am gândit, chiar cumpărasem și domeniu, chiar scrisesem și vreo 2-3 articole tehnice. Însă la un moment, revenea rutina de a intra tot timpul prin servere, codding, and stuff.. și până la urmă când vroiam să scriu fix acel super articol, super tehnic, care nu-l mai scrisese nimeni, uitam de el, sau îmi duceam atenția spre altceva, poate mai productiv, sau nu.. însă care oricum nu era ceva pe termen lung, cum este treaba asta cu bloggingul.

De aceea, tare curios aș fi, voi ăia care scrieți zilnic articole, frăție de unde tot găsiți subiecte? Sau întrebarea ar putea fi altfel, de unde găsiți subiecte unice, care nu le-ați mai scris până acum pe blog.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

6 Responses

 1. De peste tot. Nu e o regula, nu consider ca scriu articole bune. Cele pe care le cred eu ok nu au feedback, asa ca, probabil, exprimarea sau, probabil, felul in care pun problema… e o problema. 🙂

  1. La fel și la mine, când scriu articole care eu le consider de calitate, n-au trafic/feedback, când scriu așa.. la plictiseala.. atunci se găsește feedback-ul să vină 🙂

 2. De foarte multe ori mă confrunt cu problema asta. Tocmai din acest motiv m-am învățat să îmi notez rapid ideile sub formă de titlu în notes pe telefon.

  Am zeci de idei notate, la unele renunț rapid. Când gândesc articolul în mintea mea știu tot ce am de scris, apoi când vreau să mă apuc de scris se întâmplă să nu mi se mai pară foarte ok.

  Deci în principiu, notează-ți ideile pentru că este posibil să scrii mai târziu.

 3. Ce butoane de share negre! 😮 Trecând peste asta, eu îmi notam într-o vreme ideile pe un carnețel, era eficient!:D

 4. Eu de multe ori notez în planificator pe telefon, că este direct de la Google, și-mi trimite și pe mail notificare. Însă trebuie să-mi instalez o aplicație gen To Do List. Era Evernote ala. Ceva de capul lui știți ?

  PS: @Adi , Black is the new White 🙂

Comments are closed.