Se caută bloggeri Argeșeni

Locuiesc de 3 ani și ceva în județul Argeș, însă până acum n-am avut ocazia să văd și eu o blogosferă Argeșeană bine închegată. Nu am văzut decât vreo 3-4 bloguri pe care scriu oameni din județul Argeș. Nimic mai mult. Exemplu în județul meu de baștină, adică Vrancea, acolo sunt o mulțime de bloggeri, au și grup pe Facebook, se fac și Blog Meeting-uri, și totul merge ca pe roate. Și alte județe au o blogosferă destul de activă, în schimb în Argeș nu prea am văzut decât după cum spuneam și mai sus maxim 4 bloguri ale unor oameni care sunt fie argeșeni la origine însă nu mai locuiesc aici, fie ale unor oameni care nu scriu constant pe blogurile lor, ci așa, din an în paști.

blogosfera arges

Oare atât de puține șanse acordă Argeșenii blogging-ului? Oare atât de puțin le pasă despre această ramură a scrierilor? Momentan bloggeri argeșeni am găsit doar următorii:

Și cam acestea ar fi singurele bloguri pe care scriu argeșeni. De altfel o listă foarte mică, chiar minusculă. Oare chiar nimeni nu poate să promoveze blogosfera autohtonă ? Oare nimănui din acest mare județ nu-i trece prin cap să facă ceva pentru a ridica această blogosferă, care oricum este foarte șubredă ? Dacă mai știți bloggeri Argeșeni (bloggeri activi), vă rog adăuga-ții într-un comentariu la acest articol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

8 Responses

  1. Asta mă întreb și eu! Mai știu câteva bloggerițe de modă, dar ele se poartă de parcă au gașca lor aparte… Dacă vrei link-uri, anunță-mă 😀

  2. Daca te gandesti ca blog au doar persoanele publice si oamenii cu prea mult timp liber… Faptul ca nu au blog multi oameni poate sa fie un semn de bine 🙂 . Pasionati de blogging sau scris sunt foarte putini oameni.

    1. Ai și tu dreptatea ta, însă mulți care nu sunt pasionați de blogging sau ceva mai ok, sunt pasionați de manele, spart semințe în parc, sau alte bălării total neproductive.

Comments are closed.