Schimbări multe

În ultima vreme am fost cam absent în blogosferă să zic așa.. Acum aș vrea să spun și de ce.. Păi în ultima vreme în viața mea s-au întâmplat destul de multe, în ultima lună cel puțin.. Și toate au început așa.. din senin.

În principal, mi-am schimbat jobul (da știu, mulți vor spune că am firmă.. de ce lucrez pentru alții), ei bine eu mi-am pus un target, când firma mea va produce destul de mult, atunci o să renunț la a avea un job, până atunci e cale lungă. Cât despre noul job, vă spun doar că este in IT și că este acel tip de job pe care-l fac cu plăcere, nu doar pentru că este nevoie.

În al 2-lea rând, am avut ceva probleme.. atât de sănătate, o gripă severă care m-a ținut la pat câteva zile, și alte probleme mai mult de tip emoțional, prin care am fost nevoit să ajung câteva drumuri la Spitalul Fundeni din București, nimeni nu cred că vizitează spitalele de plăcere, decât eventual cei care sunt angajați ai unui spital, altfel, cred că este universal faptul că nimănui nu-i plac spitalele.

Altceva, ce să mai zic.. am făcut iarăși niște schimbări la tema site-ului, am început să iau mai în serios propriile mele site-uri, pe care le împart cum trebuie, într-un final, după câțiva ani în care m-am jucat cu ele..

Iar lipsa mea în online a fost doar de natură blogosferică, fiindcă jobul și viața mă duc online zilnic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

4 Responses

  1. Toarna si tu ceva bun in pahar omule din cand in cand si lasa dracu’ spitalele ca nu-s bune ci mai degraba te deprima.
    Bine ai revenit!

  2. La treaba cu bani din firma, daca iti setezi un target, trebuie sa muncesti sa il atingi. Adica fie renunti la orice alta sursa de venit si bagi timp in propria firma, exclusiv, fie nu. 😀 Altfel nu prea merge.

    1. Ei bine eu le fac pe amândouă. Cu firma mea ce-i drept, mai puțin, dar totul este sub control. Riscuri inutile faci când nu ești familist, când ai familie, copii, destea.. care necesita cheltuieli lunare pe care trebuie să le acoperi și vezi că trece luna și nu ți-ai achitat datoriile, atunci te cam lași de riscuri și faci în așa fel să împarți și capra și oaia.

Comments are closed.