schimbari bune

Schimbări bune..

Schimbări bune.. zic eu..

Azi m-am gândit că ar fi ziua cea bună să fac ceva schimbări bune pe acest blog. Schimbare pe care o aveam de multă vreme în minte, însă până azi nu s-a pus în practică, fie din lipsă de chef, fie din lipsă de timp, fie mi-a fost silă.

Însă de azi după cum vedeți este o nouă temă, una mult mai minimalistă, și mai clean. Evident și această tema are câteva modificări făcute de mine, însă nu în atât de mari proporții pe cât modificasem pe cea de la  MyThemeShop, Schema, care am avut-o până azi.

Am ales tema Chosen de la Complete Themes fiindcă mi s-a părut cea mai minimalistă, și cea mai apropiată de cerințele mele. Astfel încât să reflecte ceea ce-mi doream de mult, ceva minimalist dus la extrem. Nu culori multe, nu brizbrizuri multe etc.. Doar conținut și chestii relativ personale.

De aceea acest blog este unul personal, și nu vreau să pară nimic altceva decât ceea ce este. Nu sunt blogger profesionist, să fac ce vrea publicul țintă. Nu cred că am susținut vreodată că aș fi blogger profesionist, ci doar blogger părerist, cum ar zice Gabriel Ursan.

Întotdeauna am scris fix despre ceea ce am vrut să scriu, despre ceea ce mi-a plăcut să scriu, și chiar dacă din an în paști mai scriu câte un advertorial, scriu evident iarăși părerile sincere despre respectivele produse.

Așadar, sper că până una alta să vă placă noile schimbări, iar dacă nu vă plac, aia e. 🙂 Oricum voi scrie în continuare cum vreau, cum îmi place, și niciodată nu voi afirma că sunt blogger profesionist, ci doar un părerist decent ajuns la vârsta în care îmi pot da cu părerea despre orice fără să-mi pese prea mult despre ce cred alții. 🙂 Corect?

Update:

14.07.2016 ora 23:30..  Am schimbat iarăși tema site-ului 🙂 Tot ceva fără sidebar-uri, doar ca puțin mai diferit și modificată în mari proporții de către mine.

15.07.2016 ora 17:55.. Am revenit la Schema modificată de mine, fiindcă tot ce-am găsit, pentru a le pune la punct frumos, cerea destulă muncă, plus bug-uri destule de remediat, iar n-am chef de teste pe blogul meu personal. Voi face teste pe alte bloguri.

 15.07.2016 ora 21:19.. Și cred că asta este ultima modificare pe acest an. A ajuns la ceva ce pot spune că-mi place. 🙂

schimbari bune

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

11 Responses

 1. Vad ca incepe sa dispara tot mai mult sidebar-ul din peisaj. Mie inca mi-a ramas in minte si zic ca e un lucru bun pentru scaderea bounce rate-ului. 🙂

  1. Marius crede-mă că mă cam doare la bașcheți de Bounce Rate și alte alea.. cel puțin pe acest blog. Pe restul, evident că țin totuși cont și de el.

 2. Zilele astea am schimbat si eu multe pe blog.
  Au si schimbările rolul lor, zic. 😀
  Foarte faină tema! Aștept și eu momentul în care o să scoată MyThemeShop ceva minimalist. :))

  1. Până și Social Me aia de o ai tu, o poți modifica să fie minimalistă. 🙂

 3. A fi blogger profesionist nu inseamna a ramane blogger 🙂 spor la sinceritate. Aceasta este adevarata blogosfera.

  1. Tocmai, că nu-mi văd viața având ca principală sursă de venit blogul, deci nema profesionism 🙂
   Mersi pentru urare. Asemenea..

 4. Mie nu-mi place fara sidebaruri, mi se pare mult prea inghesuita informatia intr-un singur loc. De fapt nu-mi place nici ideea de responsive prea mult si abia astept sa se sparga bula asta cu mobile ca sa dispara absurditatea asta de responsive.

 5. Lipsește partea stângă/dreaptă, exact ceea ce mă deranjează la bloguri. Tema este frumoasă, dar și vechea temă genesis arăta bine, mai ales că ai făcut multe modificări la ea. Dacă nu o folosești, ai putea să o faci publică 🙂

  1. Vechea tema era de la MyThemeShop, nu de le Genesis. Era Schema, modificată de mine, și avea sidebar. Cât despre asta actuală, este o tema mai veche a mea, doar ca am adaptat-o să fie minimalistă.

Comments are closed.