Românii are talenturi

În seara asta mă uitam pe net, aiurea.. și mi-am adus aminte de Adrian Țuțu, marele câștigător al „Românii au talent” de acum ceva ani în urma.. Stăteam așa și mă gândeam, bă nene, genul ăștia de oameni, nu-s făcuți frate să câștige sume mari, sau că au meritat să câștige asemenea concursuri.

Acum ceva ani, când a câștigat Țuțu, te așteptai să meargă în continuare pe acel fir, pe muzica pe care o făcea, pe latura creativă ceva.. nimic.. a fost o vreme atunci vâlvă cu el, apoi totul a trecut. Mai apoi Cristian Gog, și ăla fuse, și se duse.

Bă nene, eu cred că acest gen de oameni nu realizează că o astfel de ocazie este una în viață, și cu așa ceva nu se vor mai găsi prea curând. Eu cred că ei nu realizează că printr-o astfel de ocazie ratată, alta nu mai pupă. Drept să zic, o sută și ceva de mii de euro, nu-s o sumă tocmai micuță, însă totuși este o sumă din care-ți poți asigura măcar un acoperiș al tău, și un start pentru a demara ceva care să-ți aducă profit pe termen lung.

Am văzut mulți dintre finaliști sau câștigător la astfel de concursuri, că după ce au câștigat și-au luat banii, apoi ciuciu.. se lăfăie, banii se duc, apoi ajung tot milogi să zic așa, cu toate că este totuși impropriu spus. De ce oamenii care n-au bani, când văd un puhoi de bani se îneacă ca gâsca la mal?!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

4 Responses

 1. Tutu ala a dat banii pe renovarea unui apartament si pe nu stiu ce prostie de studio pe care l-a abandonat. Si tot el se plangea ca iar a ajuns sarac si ca traieste cum poate. Era de asteptat, oamenii nu prea inteligenti se arunca sa cumpere chestii scumpe cand au, nu se gandesc si la viitor.

  In legatura cu Cristian Gog, sa fim seriosi. Macar ala are spectacole prin toata tara.

  1. Ai și tu dreptatea ta.. nu neg. Însă și Țuțu, dacă și-a luat/renovat apartamentul fără să facă și altceva pe lângă, cam aia a fost tot.. nu l-a dus capul mai mult.

   1. Ti-as da dreptate si nu prea. Ideea e ca exista oameni care au castigat diverse sume pe la diverse concursuri si au cheltuit banii pe beutura, droguri si curve. Daca asta si-a renovat apartamentul si a investit intr-o afacere proasta eu zic ca tot a facut ceva, chit ca a dat-o in bara.
    Macar n-a ajuns peste noapte din milionar in boschetar.
    In alta ordine de idei, exista in SUA un individ care dupa ce a castigat vreo 4 milioane la loto s-a apucat si a investit toti banii in trafic de droguri si in cateva luni si-a multiplicat castigul de 10 ori. Acum il paste puscaria, dar omu’ are talent.

Comments are closed.