.ro to .eu

De ceva vreme tot încerc să fac o modificare care să fie și persistentă. Mereu am vrut să am Catalin.ceva, la numele blogului, cum, la catalin.ro, nu prea am avut șanse, și când am întrebat de preț, era unul prea mare ca și la .net, .org, .com, am constatat că mai bine stau „coabă” după ceva care e cât de cât ok. Așa că mi-am pus ca și țel, Catalin.eu, așa că am așteptat data de expirare, și pac, mi-am pus serverele de capturat domenii la treabă.

În dimineața asta, în secunda 2 din momentul în care a fost șters domeniul, l-am și capturat. Așa că, azi, am făcut marea schimbare, am trecut într-un final de la Corozanu.ro (numele meu de familie), la Cătălin.eu, prenumele meu. Și de acum, pentru a 1000-a oară, îmi propun să scriu mai des pe blog. Așa că, ftw and welcome .EU domain.

Update: Le-am sortat conținutul, Corozanu.ro, va rămâne cu un alt scop, iar Catalin.eu, cu alt scop.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

2 Responses

    1. Nu mai are nicio treabă, conform chestiilor citite legate de algoritmii Google. Cel puțin așa știu eu, oricum, se indexează conținutul, iar dacă conținutul este în română, clar n-are nicio treabă cu extensia domeniului.

Comments are closed.