Relaxare la COVID-19

De 3 zile cică a început marea „relaxare”.. nimeni nu mai are coviduț, toți merg pe stradă fără măști, drept să zic, chiar și eu abia așteptam să pot respira fără mască, totuși mulți oricum o făceau și înainte. Pe mine, ar trebui să mă doară-n 14, am făcut pe 6 mai și rapelul, evident 2 zile durerea mușchiului în zona înțepată și cam asta a fost ca și efect secundar la mine. La soția mea, acolo a fost un oarecare chin, timp de aproximativ 2 zile, în care a avut stări febrile cu valori între 37-38.5, evident durerea mâinii și dureri de cap, dar după aceste aproape 2 zile, i-au trecut aceste stări și toate bune și la ea.

Înainte de aceasta relaxare mergeam la restaurante, pe weekend din când în când, unele restaurante aveau această „relaxare” încă dinainte, în care lumea era îmbulzită, mulți care nu credeau în boală, că e manipulare, etc.. eu, n-am văzut-o pe pielea mea, dar am văzut-o pe pielea celor apropiați mie, chiar și forma ușoară nu e chiar ușoară.

Până una alta, relaxare, din punct de vedere al pandemiei, totuși.. eu personal, muncă multă.. chiar multă. Mi-aș dori să am timp mai mult de această relaxare, totuși, din când în când dacă-mi permit luxul pe weekend să mai ies pe undeva, în afara orașului evident, relaxarea în oraș nu există. Atâta vreme cât am conexiune la internet, n-am relaxare 😀

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

3 Responses

  1. Probabil ca doar in zonele aglomerate se mai pastra ceva. La noi nu era mai nimic de cand s-a mai incalzit. Se respecta numai in interior treaba cu masca. Evident, nu la serviciu.

  2. Mai pun masca când sunt pe bicicletă pentru că îmi mai filtrează din aer. Numai praf în traficul din București.

    1. Și eu pun masca, doar când sunt în aglomerație sau magazine, oricum am făcut și vaccin, și rapel, și tot..

Comments are closed.