proiecte

Proiecte pentru anul ce vine..

De ceva vreme tot încerc să dau drumu la fel și fel de proiecte, care evident, într-un final ajung a nu mai fi viabile. Sau cel puțin realizez într-un final că nu prea am timp de ele. Însă, poate acele proiecte ar avea o șansă, și chiar ar fi ceva mișto. Însă am atât de multe idei, încât nu mă prea pot hotărâ ce să încep și ce să continui..

Tocmai de aceea, pentru anul ce vine m-am hotărât să devin un om mai stabil, fiindcă deja văd că încep pe zi ce trece să îmbătrânesc, și nu se cade să fac fel și fel de schimbări. Și aici, nu implic doar partea de online, ci și offline.

Exemplu, de ceva vreme tot am niște gânduri orientate tot mai mult pe realitate, și evident fac ceva în acest sens, tocmai de aceea se poate spune că am abandonat cât de cât parte de online. Însă asta nu înseamnă că voi dispărea din online, ci din contra, gândesc proiectele din online mai temeinic astfel încât de anul ce vine, dacă încep un proiect să-l și continui ani de zile..

În acești câțiva ani ai mei de online, am reușit să adun câteva domenii .ro , sau poate chiar și internaționale, însă mereu nu prea am avut idei, însă când mă plictiseam schimbam.. Lucru care bănuiesc că nu este tocmai ok, fiindcă prind trecerea timpului lucrurile capătă valoare. Implicit și proiectele online. Cu trecerea timpului, ele capătă valoare.

proiecte

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

8 Responses

    1. Nu este vorba de ieșit, ci doar să acorzi atenție sporită la ceea ce merge. Un ITist prieten al meu spunea cândva că toate în IT își au un început și un sfârșit, ca în orice altă meserie de fapt. Și chiar dacă lucrează la o firmă de hosting el, a început să facă și ceva în agricultură undeva la țară.. Fiindcă agricultura n-are termen limită. Din punct de vedere al vârstei.. cel puțin. Oricum sunt și în online destui.. „bătrânei”.

    2. Cam aș e în orice domeniu. Chiar și în zona cu „salariu minim”, azi merge dar mâine nu știi dacă mai merge. Important e că știm să supraviețuim și să găsim soluții pentru a merge mai departe. Diferența stă în reacția fiecăruia. Sunt unii care iau deciziile din timp, iar alții abia când simt foamea.

  1. Succes cu stabilitatea! 🙂 Ai să vezi că, pe măsură ce trece timpul, vei avea din ce în ce mai multe idei care nu vor putea fi puse în practică din diverse motive.

Comments are closed.