parfum

Tu ce parfum folosești?

Recomandarea mea de parfum bun, pe care am început să-l folosesc..

Nu am scris vreodată despre produsele de igienă personală pe care le folosesc dar cred că este timpul să scriu despre un parfum care îmi place. Așadar acest articol este mai mult o recomandare personală.

Multă vreme am folosit parfumurile de la STR8, însă acum de ceva vreme am zis să mai schimb puțin marca, și să mai trec și eu la altceva, ceva nou, ceva care nu am mai folosit.

Ori de această trecere s-a ocupat iubita mea, că eu de regulă dacă am o idee, pe aia merg, chiar dacă este bună sau nu, însă se poate spune că uneori, sunt puțin mai căpcăun. 🙂

Deci efectiv am trecut de la STR8, gamă pe care am folosit-o câțiva ani, la Adidas, iarăși o marcă de parfumuri foarte mișto. Trecerea a fost lină și fără „peripeții”. 🙂

Da, și una peste alta am început să folosesc acest nou parfum, care sincer să vă spun, miroase foarte bine, mirosul persistă peste zi destul de mult, sincer nu am stat să „contorizez” orele în care miros a parfum, însă cu siguranță ține destul de mult.

Mai jos puteți vedea câteva detalii importante despre acest parfum, pe care îl recomand cu toată încrederea.

[genesis_column size=”one-half” position=”first”]

parfum

 

[/genesis_column]

[genesis_column size=”one-half”]

Nume: Adidas Pure Game

Gramaj: 75 ml

Preț: Variabil în funcție de promoție, dar oricum maxim 20 de lei. (aproximativ)

[fac_button title=”Adidas Pure Game” text=”Vezi prețul actualizat aici.” link=”http://profitshare.ro/l/2694441″ target=”_blank”]

[/genesis_column]

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

2 Responses

  1. O ieftinitura, probabil mirosul persista 2-3 ore la cel pus mai sus.

    Nu stiu, intr-un timp foloseam ceva de la Hucci, acum ma dau cu d-astea aduse din Istanbul, nu le stiu numele, ca sunt ale lu’ taica-miu, dar mirosul persista si miroase bine.

    1. Prietene, eu m-am dat dimineață când am plecat de acasă, am stat o juma de zi în căldură, apoi când am ajuns acasă, tot mirosea, și crede-mă, n-am stat plecat doar 2-3 ore. Oricum, fiecare cu plăcerile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *