Obsesia jocurilor online

Acum ceva ani jucam un joc online pe numele său Triburile sau cum este prin afară.. Tribal Wars. Ei bine, de 1-2 săptămâni am reînceput să-l joc. Evident neavând ce face la muncă, am zis să ies din hârțogăreală și am zis să mai elimin stresul. Ei bine, pot spune că este o mare pierdere de timp total neproductivă.

Da, sunt și mulți alții care m-ar contrazice, însă acei oameni, cu siguranță nu sunt pe pâinea lor. Sau nu cred că sunt. Da, un joc este ok să te mai destinzi, să mai uiți de probleme, învățat, sau știu eu ce orice altceva îți mănâncă mult timp și trebuie să fii lucid și focusat pentru așa ceva. Însă, când un joc îți acaparează mult prea mult timp decât ar trebui, și devine ceva obsesiv, ei bine atunci nu cred că este ok.

Oricare joc ar fi el. Obsesia cauzează lipsă de orientare față de orice altceva, și indubitabil nu este un lucru bun. Da, este ok să fii cât de cât „obsesiv” referitor la chestii care-ți aduc bine în viață, care-ți crează senzații bune, însă nu este ok să faci ceva care-ți dăunează. Orice făcut cu moderație este bun, zic eu, și nu doar eu, ci o mare parte din studii. Sfatul meu este să faceți orice vreți voi, doar atâta timp cât nu devine obsesie și îl faceți cu moderație.

obsesia-jocurilor-online

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

3 Responses

  1. Acum cativa ani intr-o zi mohorata, la munca, mi-am instalat o veche „iubire” Diablo 2. Nu stiu cum a trecut timpul, dar imi amintesc doar pauza de masa si apoi faptul ca era ceasul 17:20 si trebuia sa plec.
    Dimineata urmatoare l-am sters si am zis piei drace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *