Într-un sfârșit.. o temă bună, Schema.

După multe modificări pe care le-am tot făcut în speranța că voi găsi și eu o temă WordPress, mai profi așa, și în sila de a o crea eu, toată tema am găsit una dintre cele mai profi teme WordPress pentru un blogger. Și anume, Schema, tema celor de la MyThemeShop. Am încercat și framework-ul celor de la Studio Press, și multe alte framework-uri, am încercat o grămadă de teme, unele gratis, altele cu plată, până am ajuns la vorba lui Gabriel Ursan, ca Schema nu e alta.

schema

Această tema wordpress este una ușor de pus la punct, are multe chestii presetate pe care le poți modifica direct din panou fără să ai vreun skill în ceea ce privește Web Design-ul. Nu trebuie să faci nimic altceva decât să fii atent ce setări faci, și cam atât. Eu am făcut și unele modificări în fișierele php, însă de, ăsta-s eu. Îmi bag nasul peste tot, însă pentru un n00b, nu este nici o problemă care panoul de control nu o poate rezolva. Deci vă recomand cu toată încrederea să folosiți această tema WordPress, Schema. Pe lângă faptul că se vrea a fi una dintre cele mai rapide teme din cauza codului bine optimizat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

14 Responses

 1. O folosesc pe vreo 3,4 proiecte. Nici eu nu mai stiu exact. Ea e prima pe care incerc sa o customez… Langa ea mai e cate un child de la genesis.

 2. Ai făcut-o să arate drăguț, îmi place. Dar în afară de Genesis, MyThemeshop și ThemeForest, mai știi alte magazine care vând teme ok?

 3. Am avut-o și eu pe blog acum multă vreme. Dacă nu mă înșel chiar înaintea lui Gabriel Ursan. E foarte bună tema din toate punctele de vedere, dar din păcate nu mai e pe gustul meu legat de design. Dacă știam că-ți place ți-o trimiteam eu gratuit, că încă o mai am.

  1. Dacă știam.. de fapt nici n-am întrebat pe nimeni, m-am dus și am luat-o..

 4. Da, e interesanta, felicitari pentru alegere..:) sper sa fi multumit.
  Eu am folosit foarte mult timp teme de la https://www.elegantthemes.com/ , acum am mai diversificat, am achizitionat si Avada de pe themeforest de care sunt foarte multumit, mai ales ca vine cu cateva demo-uri preinstalate foarte OK.

  Mult succes Catalin.

 5. Este o tema foarte faina, mai ales cum ai aranjat-o. Cred ca o sa investesc si eu in cateva teme premium pentru blogurile mele.

Comments are closed.