Închirieri Auto, eficiență maximă (P)

Uneori te gândești că viața asta este atât de scurtă, și oamenii în general o irosesc pe fel și fel de chestii care mai de care mai scumpe atât pe termen lung, cât și pe termen scurt, încât te gândești că ar fi cazul să nu ne complicăm viața aiurea, tocmai de aceea am ajuns la concluzia că o firmă de închirieri auto îți poate ușura mult viața. Adică mă gândesc că totuși sunt anumite categorii de persoane care nu au nevoie constant de o mașina, ținând cont de faptul ca o mașină pe lângă avantajele sale, mai are și câteva dezavantaje, printre principalele fiind taxele și impozitele pe care le plătești pentru o mașină care o ții pur și simplu în garaj. Este ineficient, zic eu. Pe când dacă ai nevoie rar de o mașină, este mai ok să apelezi la o firmă care are mașini de închiriat. Este mult mai eficientă o astfel de soluție, folosești mașina cât ai nevoie, nu dai bani decât chiria mașinii respective, dacă se duce un filtru, sau știu eu ce alte părți ale mașinii, care evident nu au ca și cauză vreun eventual accident, tu n-ai nicio problemă, fiindcă nu este datoria ta s-o repari.. și tot așa.

inchirieri auto

Eu business-ul meu l-am gândit într-un mod cât mai logic, și cât mai econom, astfel încât foarte rar sunt cheltuieli care fie nu sunt prevăzute, sau fie nu sunt necesare. Cheltuielile firmei mele de regulă sunt optimizate astfel încât să nu fie nicio problemă când vine vorba de eficiență. De aceea recomand oricărei persoane, care nu este un conducător înrăit să facă bine, atunci când este viața te duce prin anumite orașe, dar nu rămâi acolo, și nici mașină de servici nu ai, să apelați cu încredere la o firmă de închiriat mașini precum Touring Rent Auto.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

8 Responses

  1. Si eu aleg de multe ori cand plec in deplasare sa inchiriez masina, decat sa plec cu cea personala. Si cred ca este cea mai buna optiune asa.

  2. De fiecare dată când merg în România închiriez o mașină. Îmi este mult mai ok să închiriez decât să cumpăr o mașină și să o folosesc cam 3 săptămâni pe an. La compania unde închiriez mașina prețurile sunt mici, dar să nu mai spun ca au o mulțime de modele și termene flexibile, contracte personalizate și desigur, negociere.

  3. Acum depinde foarte mult si ce preturi si conditii gasesti la fiecare reprezentat. Oricum e bine sa stii clar ce buget ai si ce suma aloci acestui aspect.

  4. In ultimii cativa ani de zile in Romania au aparut multe centre de inchiriat masini. Inseamna ca exista cerere mare pentru inchirierea de masini. O singura data am inchiriat masina, anul trecut in vara. In vacanta de vara m-am gandit ca merita sa fac un tur in Romania, inchiriat masina pentru o saptamana si pornit la drum. Totul ok, pret bun, serviciu calitativ si nu o sa spun numele, este concurent cu ceea ce promovezi aici.

  5. Am fost pleca 6 ani in Norvegia si de fiecare data cand veneam acasa in concediu apelam la firme de inchirieri auto

Comments are closed.