Gripa bat-o vina..

Mda.. de vreo saptamana jumate bag o gripa si merg boland pe strada de zici ca-s boschetar second-hand. Ba nene, gripa asta ma face sa ma duc cu gandul la The Walking Dead (serial cu care am ramas in urma de ceva vreme).. Asa n-am niciun chef de nimic. N-ai frate ce sa-i fac, bag pastile, frectii, si tot felul de leacuri si deochiuri de zici ca m-a facut mama in filmul satra, si al dracu gripa, nu fuge de mine.

De regula, anual trebuie sa vina o gripa pe la mine in vizita, si iarasi de regula, cam in fiecare an, zic ca ma duc sa-mi fac vaccinul ala anti-gripal.. si nu, nu sufar de sindromul „Olivia Steer”, sa-mi fie frica si sa huiduiesc orice fel de vaccin, sau de „drog” care ajuta sa-mi treaga bolile. Insa, mereu, imi vine ideea de a ma duce sa-mi fac vaccin, fix dupa ce deja sunt gripat. Cred, ca gripa asta, afecteaza si tinerea de minte, fiindca, altfel m-as duce la doftor, sa-mi vaccinez corpul meu de Brad Pitt.

Bine, acest articol, este scris cu caterinca, sau mai bine spus auto-ironie, fiindca de.. mai sunt si eu uituc, si pentru asta, platesc cu muci si pastile la sacosa. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *