Glumă nouă de la Liviu Dragnea

Am văzut acum la știri, că Liviu Dragnea, știți voi, ăla de la Teleorman care era mâna dreaptă a lui Ponta, și ăla cu manevrele făcute de PSD, a propus o lege în care să fie amendați cei care scriu articole despre grupuri, etnii, etc.. și chiar partide politice, și nu doar articole online ci și articole în ziare. Cam asta ar fi gluma ce-a bună și nouă de la Liviu Dragnea.

liviu dragnea lege noua

Adică, tu ca și blogger, nu vei mai avea libera exprimare, și nu vei mai putea scrie un articol despre vreun partid politic, vreo persoană politică, sau despre aproape orice altceva, în care este implicat numele unei terțe persoane. Dacă faci așa ceva, și scrii vreun articol despre o astfel de persoană, în acel caz vei fi amendat cu o sumă de maxim 60.000 de lei. Suma este puțin incertă, pentru că am auzit știrea în timp ce scriam și acest articol, dar oricum, și 10 lei ar fi o amendă tâmpită pentru așa ceva.

Voi ați plăti o astfel de amendă pentru că ați scris un articol despre un parlamentar prost, sau știu eu ce altă prostie. Cică veți fi acuzat de defăimare. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

6 Responses

  1. Ce glumet este domnul Dragnea, daca ajunge sa ne interzica si asta e grav. Eu zic sa facem doar un post de televiziune si doar un site de stiri cu reusitele PSD, ca sa fie treaba, treaba!

          1. Sunt conștient de asta, însă mai trebuie să se schimbe vreo 2-3 generații de politicieni corupți, pentru a putea fi bine în țara noastră. Oricum, la faza cu restricționarea dreptului la libera exprimare, e un fel de teslă în ouă tuturor ziarelor, bloggerilor, și orice vrei tu și are legătură cu presa.

Comments are closed.