munca

Fiecare muncă își are prețul ei..

După muncă și răsplată..

Azi am realizat pentru a 1000-a oară că dacă lucrezi cu prieteni, niciodată munca nu-ți va fi apreciată. Dar niciodată. Eu și un prieten vechi, cunoștință veche voiam anul trecut să pornim ceva portal de anunțuri pe limba italiană, zis și făcut, el a cumpărat domeniul .it, eu am venit cu găzduirea web, și cu experiența în web design, el a cumpărat o tema, eu am început s-o pun la punct, să aranjez totul, toate bune și frumoase..

Eram gata să dăm drumul platformei, apoi a realizat că nu-i place, și că n-are internet el pentru a face upload la poze și conținutul de început. Eu, de altfel am și alte proiecte care produc bani, nu promisiuni. El îmi tot arunca promisiuni, eu sunt destul de călit pe partea asta, astfel încât dacă văd că ceva nu produce, nu aduce bani, chiar și după aproape 1 an, renunț la acel ceva.

Acum, când a venit vorba de reînnoirea domeniului, l-am lăsat să se descurce, un transfer de domeniu care se face în maxim 48 de ore, a durat aproape 2 săptămâni. El voia deja site-ul să fie gata, cu tot cu re-design, că este vorba și de un re-design la mijloc, care iarăși necesită teme, teme pe care eu le am deja cumpărate, dar pentru care respectivul nu voia să participe cu nimic, nici chiar cu o plată parțială la găzduirea web, că doar eu am deja găzduire web, și tot o țin degeaba, doar merge să țin și site-ul ăsta.

Și cam așa s-a terminat acest proiect, care oricum era o pierdere de timp pentru mine, din pricina faptului că prefer să aloc timp celor care produc, și dacă vreau să fac ceva pe lângă, fac când am timp, nu când mă „obligă” careva. Tocmai de aceea am observat pentru a 1000-a oară că nu este bine să lucrezi cu prieteni, rude, sau cunoștințe, fiindcă ele nu-ți vor recunoaște niciodată valoarea ta lucrativă. De aici înainte, voi prefera să lucrez cu necunoscuți, decât cu oameni care nu-mi apreciază munca.

munca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

7 Responses

  1. Acelasi lucru se aplica si cand vrei sa vinzi ceva, cel mai bine vinzi la necunoscuti, daca vinzi la rude sau apropiati vor exista mereu discutii.

  2. Oho, daca m-as apuca sa povestesc treburi dinastea cred ca as ajunge sa scriu o carte.
    In ziua de azi proiecte profitabile sau viabile pentru mine sunt doar alea pe care le gandesc eu si in cazul carora nu depind de nimeni.

  3. Nu e bine sa lucrezi pt prieteni nici dpdv financiar. Intotdeauna trebuie sa faci reducere mare sau chestii gratis. Asta nu ar fi bai daca nu ai avea si alte lucruri de facut.

Comments are closed.