Facebook nu ia în serios abuzurile

Da, după cum spuneam și în titlu, Facebook nu ia în serios abuzurile. Ieri, mă tot benoclam pe platforma cu pricina, și am găsit un clip făcut din poze. Clip ce conținea o anumită femeie, care făcea sex cu un anume X, imagini clare, în care se vedeau organe sexuale, etc. Evident că am raportat-o. În sinea mea mă gândeam că am făcut un bine, că poate întra și copii pe Facebook, și nu ar fi tocmai ok să vadă astfel de imagini. Mi-am făcut timp să completez toate formularele alea acolo, toate bune și frumoase.

facebook facepalm

Azi, de dimineață văd mail de la Facebook. În mintea mea zic că ar fi cazul să primesc email pentru înregistrarea acelei plângeri și evident rezolvarea ei. Ei bine, totuși, treaba nu a decurs așa cum am crezut ei. În ciuda faptului că acele poze din clip exprimau un act sexual explicit, se vedeau organe genitale, etc.. ei au considerat că de fapt nu este nimic în neregulă cu acel videoclip. Și că este perfect ok să-l vadă oricine, inclusiv copii noștri. Deci per ansamblu ăștia de la Facebook sunt cam cretini.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

6 Responses

  1. La mine a functionat de cateva ori raportarea. Acum am mai raportat cate ceva si nimic…
    Din cate am vazut trebuei sa nimesti exact optiunea raportata si, probabil, sa fie cat mai multe persoane care raporteaza.

Comments are closed.