Cryptomania înnebunește România..

Nu știu dacă v-am spus, dar, cică-s miner și eu. Minez și eu după ceva monede virtuale, alternative ce-i drept, fac și niște chestionare pentru Bitcoin, iese acolo de-o ciorbă, nu zic nu.. Ideea care mă înnebunește este faptul că încerc pe cât posibil să urmăresc o evoluție bitcoin , să vând la un curs cât mai mare și să iau la un preț cât mai mic, este ceva logic, nu ?

Evident așa ceva urmărește orice persoană care face tranzacții de orice fel, că e vorba despre monezi virtuale, forex sau pur și simplu bani reali. Deci, cel mai bine este să verifici puțin evoluția. Dar totuși să revin la oile mele, și anume, evoluția bitcoinilor, bă nene, de câteva luni încoace, așa fluctuantă este această monedă, ceva de zici că nu-i adevărat. Am tot încercat să-mi dau seama, când e cel mai bun moment de tranzacții, însă cu greu se poate.

Acum e sus, acum e jos, acum se duce în 17.000 de dolari, acum e la 6000-7000 de dolari. Treaba rea este că și celelalte monede urmează aceeași evoluție, diferă doar procentajul de scădere sau ridicare a monezii. Totuși, eu cred mai mult că dacă cineva bagă capital într-o anumită monedă, îi ridică valoarea, iar dacă se fac exchange-uri de la moneda X la moneda Y, atunci scade, așa zisul cashout.

De regulă, nu fac tranzacții enorme, maxim 100 de dolari, însă au fost perioade în care am scos și 200% față de cât am băgat. Asta-i frumos, la monezile virtuale, și tranzacțiile de așa monezi, ai ocazia să te joci frumos, pe bani buni, sau ai ocazia să investești bani mulți, și să nu iei nimic. O loterie foarte mare și bună, zic eu.

Mă mai joc și cu IntenseCoin, Monero și alte monede care se minează cu componente lowend, componente care nu necesită mare investiție în piese, etc. V-am spus, câteodată, dau „buf-uri”, alteori, mă mulțumesc doar cu vouchere eMag, care și ăla e bunicel. Decât nimic, e bun și așa.. știți vorba aia, faci bani din nimic.

Până una alta, vă recomand și vouă să vă apucați de tranzacții cu monezi virtuale, să le minați, etc.. fiindcă din ce văd eu, acest lucru este viitorul, se pot face bani din ceva care nu poate fi controlat de către oameni, ci doar de către comunitate, în cel mai rău caz. Acum ca să fac o glumă, puțin ciudată, aștept acel moment în care se vor accepta donații la biserică, în bitcoin. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

4 Responses

  1. N-am răbdarea necesară să mă joc. Am făcut un pic de trade și cam atât. De atunci… le-am lăsat acolo. Poate mă voi apuca la un moment dat… mai agresiv.

  2. Am incercat o perioada (scurta ce e drept) sa minez, dar am consumat o gramada de curent iar profitul obtinut a fost minim. De trading nu am avut curaj sa ma apuc…prea multi prieteni au avut pierderi, iar multi au ramas cu crypto in cont (din cauza scaderilor brutale a cursurilor din ultimul timp). Asadar, ori pierderi, ori bani blocati…in plus, vestile astea ca interzic bitcoin-ul pe tot mai multe piete ma pun serios pe ganduri!

Comments are closed.