Cristina Bălan, câștigătoarea „Vocea României”

Da bă nene, a câștigat fosta membră a trupei Impact, Cristina Bălan. Când am văzut-o prima dată știam că am mai văzut-o, dar nu știam unde. Pe de altă parte seamănă cu iubita unui prieten al meu. Dar știam că respectiva n-are nici o treabă cu muzica. Apoi mi-am adus aminte că era membră a trupei mai sus menționate. Mi s-a părut atât de captivantă ultima ediție a show-ului „Vocea României” încât după prima juma de oră pe care am văzut-o, m-a luat somnul. Eram foarte captiv asupra muzicii cântate de acele personaje pe scenă.

cristina balan castigatoare tudor chirila

Și într-un final, în somnul meu m-am trezit pe la vreo 12 si 10, noaptea, evident atunci când se anunța câștigătorul acestui show. Am prins fix partea aia cea mai interesantă. Câștigătorii, altceva nu prea m-a făcut să zâmbesc la această ediție decât câteva discuții pe Twitter, despre acest show.. și evident „bătaia” dintre tot mai mulți români twitteriști care vroiau să prindă loc pe tv cu tweet-urile lor. Dacă era să aleg eu câștigătorul l-aș fi ales pe Michel Kotcha, a cântat cel mai bine în opinia mea. Evident acum Tudor Chirilă bucuros fiind pentru al 2-lea an consecutiv câștigător și el.

Iarăși un lucru evident, în această dimineață toți bloggerii scriau despre acest eveniment, peste tot pe internet vedeai doar știri despre Vocea României. Tare curios aș fi ce se va întâmpla în continuare cu Cristina Bălan, își va face în continuare trupă, va cânta solo, sau pur și simplu va investi cele 50 de bătrâne în pariuri sportive ca tot românul 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

4 Responses

  1. La cat sa plans ca ea nu mai e relevanta si ca vrea sa traiasca din muzica, ar fi complet stupida sa nu investeasca in muzica!
    Apropos acum multi ani un Tutu Adrian a castigat Romani au talent, cred ca primul sezon, a castigat niste bani, a investit in haine tatuaje si cica muzica(are niste melodii penale) si sa stins!
    Deci sa fie atenta cum investeste, e ca la bursa!

    1. Îl știu personal pe Tuțu, un mucea cu figuri 🙂 a ajuns la rromânii are talenturi pe spatele unor amici ai mei care făceau cu adevărat muzică, însă a câștigat pt ca era orfan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *