tatuaje

Ce părere aveți despre tatuaje ?

Una despre tatuaje și arta picturilor pe piele..

Știu înainte, acum ceva ani de zile, oamenii bătrâni sau cel puțin mai de modă veche să zicem așa adăugam tatuajele și oamenii tatuați în aceeași oală cu pușcăriașii. Ei bine, întotdeauna am fost mai reticent față de acest gen de persoane.

Mie îmi plac tatuajele în general, nu pentru faptul că eu am pe corp 4 tatuaje pentru moment, însă vreau să-mi mai fac, sau să le modific pe cele actuale. Însă mereu am vrut să mai adaug câte un tatuaj acolo, la colecție, însă mereu am amânat. De ce? Fiindcă nu prin toate orașele se găsesc studiouri de tatuaje, și mai ales fiindcă mai exista o teama financiară.. că pielea mea duce oricum tatuarea.

Să vă spun câte ceva despre tatuajele mele, eventual voi pune și ceva poze, dar nu azi. Păi pe mâna stângă am un chinezesc, ce reprezintă tigru în zodiacul chinezesc. Fix deasupra policelui, ce are cam 3/3 cm. Apoi am o brățară tribală să zic așa, pe bicepsul stâng și un cap de tigru pe același umăr stâng. Apoi pe mâna dreaptă de la umăr la cot am tot un tribal cu 2 contururi umplute. Și cam astea sunt tatuajele mele. Drept să vă spun, sunt făcute pe când aveam vreo 17-18 ani, însă la vremea lor erau ceva „șmecher”, acum, se cunoaște că sunt învechite, însă cert este un lucru, nu-mi pare rău că le-am făcut.

Voi aveți tatuaje? Vă plac tatuaje? Ce părere aveți despre oamenii care au tatuaje? 

tatuaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

5 Responses

  1. Nu judec omul dupa cate tatuaje are sau ce culoare are parul sau. Fiecare decide cum vrea sa arate. Personal, nu le vad rostul, insa am prieteni tatuati si nu ma deranjaza, este alegerea lor. Nu inseamna ca imi sunt mai putin prieteni.

  2. Depinde foarte mult de corpul celui care il poarta, locatie, calitate etc. Sunt o sumedenie de factori. Mie imi plac, dar nu toate si nu in excess.

Comments are closed.