Calculator HP Desktop

calculator-hp-dc5800-desktop-intel-core-2-duo

După cum ziceai ieri aici, am cumpărat acum câteva zile un calculator HP Desktop, pentru că aveam nevoie de așa ceva pe firmă. Da, știu aș putea să externalizez facturile, și tot ce ține de hârțoage, însă prefer să n-o fac. Eu încă mai văd valabilitatea mai mare a hârtiilor, care niciodată nu se vor devaloriza. Astfel că am zis că ar fi nevoie de o unitate PC doar pentru chestiile ce țin de firmă, nimic altceva. De aceea am hotărât să cumpăr o unitate second hand, care să nu fie nici prea „avansată”, nici prea minimalistă în hardware. Astfel că am decis să cumpăr acest calculator HP Desktop având următoarele caracteristici:

 • procesor Intel Core 2 Duo E7400 de 2.8 Ghz
 • 2 GB ram DDR2
 • 250 GB harddisk SATA
 • DVD-RW
 • Card Reader
 • multe porturi USB
 • placă video on board Nvidia (nu mai știu exact modelul, oricum merge bine HD 720)

Toate astea la doar 240 de lei. Evident transportul a fost gratuit, deci pentru mine a fost foarte convenabil. Am uitat să vă zic și locul de unde am cumpărat această unitate, de la CitGrup. Eu sunt mulțumit de el până acum, adică de 1-2 săptămâni de când l-am cumpărat merge ok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

4 Responses

  1. LOL.. păi dacă văd la calitate HD pe YouTuBe ? 🙂 intel core 2 duo de 2.8 Ghz.. adica are 2 procesoare de 2.8 Ghz cu 2 nuclee fiecare procesor. Chiar dacă are 2 GB de ram, pentru Windows 7 Home Basic care-l am pe el, merge super bine chiar.

   1. Core 2 Duo are 2 nuclee in total, nu 2 procesoare a cate 2 nuclee fiecare.
    Insa ca procesor este foarte bun, atat ca performanta cat si ca fiabilitate, mai ales ca al tau face parte din ultima generatie de Core 2 Duo (codename Wolfdale)
    Nu degeaba la momentul lansarii a fost folosit cam de toti producatorii mari, inclusiv Apple pe macbook pro si macbook.

    P.S.: Core 2 Quad este procesorul care vine cu 4 nuclee.

 1. Si eu sunt cumparator de second-uri si sunt multumit peste masura. Am si eu calculator a mana… nu stiu care, dar merge super rapid, l-am tunat cu cativa ram suplimentari, ssd… si isi face treaba super bine.

Comments are closed.