Blog personal sau ciornă pentru toți..

facebook facepalm

Am văzut tot mai mulți bloggeri care s-ar zice că au blog personal, și anume au numele lor în domeniul pe care-l dețin, că în loc să scrie ei pe acel blog, scriu alte persoane. Adică totuși stau așa și mă gândesc dacă ai să zicem blog JohnDoe.com, și numele tău este John Doe, ar însemna că acel blog este unul personal cu idei personale, ce treabă ar avea să scrie pe acel blog, altcineva, nu ? Adică mă gândesc că dacă blogul ți-e personal scrii doar tu, indiferent că scrii prostii, nu scrii deloc sau foarte rar, sau mai ales scrii chestii care oricum nu le citește nimeni, oricum ar fi, este blogul tău, numele tău, brandul tău personal. Dar când văd că pe blogul tău, spațiul ăla al tău personal scrie să zicem Vasile Vasilescu, păi scuză-mă frate, ce caută Vasile Vasilescu să scrie păreri pe un blog personal, care nu se cheamă VasileVasilescu.com, să zicem.. Asta chestie nu o pot eu înțelege! De ce unii bloggeri își dau spațiul lor personal altora care nici măcar nu scriu în stilul lor. Eu îmi dau cu părerea despre orice aș vedea cât de cât interesant, sau cel puțin mi se pare mie suspect, ca și acest articol, bun sau rău, este scris de mine. Nu aș accepta alți oameni să scrie pe blogul meu personal. Da, mai scrii un advertorial, mai scrii ceva cu tentă de reclama, dar totuși sunt părerile mele, cum or fi ele, nu este ciorna altui așa zis blogger, sau spammer sau orice ar fi el.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

5 Responses

  1. Totul tine de proportie, cat la suta reprezinta articolele ale altor autori. Si pana la urma Guest post-urile sunt o buna metoda de a-ti promova blogul personal sau un articol scris pe un blog care nu-ti apartine iti poate da un feedback ca sa vezi daca are rost sa-ti faci blog si sa scrii despre una alta sau nu.
    Asa ca incheiere, daca tu vrei sa scrii un articol despre Linux la mine pe blog esti binevenit pentru ca eu nu ma pricep la Linux dar poate am cititori pe care ii intereseaza subiectul.

    1. Corect ce spui tu referitor la Guest Post-uri, însă eu ce-am văzut era să zic 70% scrise de alții, iar 30% scrise de autorul de drept al blogului, deci nu prea mi se pare ok ca și proporții.

  2. eu nu accept guest posturi…desi la mine domeniul nu poti spune clar ca ma reprezinta direct, decat daca m-ai cunoaste s-au m-ai cunoscut deja mai in esenta.
    Mi se pare ca ma reprezinta ce apare pe blog, cu bune si cu rele, fiindca de la inceputuri n-am scris ca acum si nici acum nu sunt mandru referitor la frecventa cu care scriu/public ceva.

  3. Mă numesc Cristian, Cristian Iordache, am un blog numit cristianiordache punct ceva și scriu review-uri despre telefoane, advertoriale, guest post-uri și câte și mai câte. Asta înseamnă majoriatea blogurilor în România. Nu prea am văzut bloguri personale, personale, adică jurnale de călătorie, hobby-uri… orice, dar să fie blog personal. Niciodată să nu îți faci un blog cu numele tău și să scrii despre orice altceva care n-are legătură cu persoană ta.

Comments are closed.