A fi sau a nu fi.. bărbos

De ceva vreme tot încerc să-mi las barbă, că tot este la modă în ultima vreme, drept să vă zic, nu prea îmi place această perioadă fiindcă mă mănâncă rău fața, însă știți și voi proverbul ăla.. baba la frumusețe suferă, așa și eu cu barba mea.

Momentan sunt în acea perioadă nașpa.. de mâncărimi,  primele 2-3 săptămâni sunt mai grele, apoi cică totul devine mai relaxant. Dar abia au trecut aproape 2 săptămâni, înseamnă că mai am aproximativ una de îndurat până să scăp de mâncărimi.

Unii mi-au spus că sunt foarte atenți cu barba lor, adică spal-o, îngrijește-o, piatăn-o, etc.. chestii care eu nu aveam timp și chef să le fac pentru părul capilar să nu mai zic acum de barbă.. dar curiozitatea e mare, așa că trebuie să continui a crește această barbă.

Printre cititorii acestui blog se află și bărboși? Cam aceasta este încă o întrebare a mea? Avem bărboși pe aici ? Dacă da, voi ce faceți să scăpați de mâncărimi? Voi ce fel vă îngrijiți barba? Voi la cât timp ați fost prima dată la frizer să vă dea contur bărbii? Cam acestea sunt întrebările care-mi vin în cap până în acest moment, sper să primesc și răspunsuri.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

7 Responses

  1. Ce ai vere ai innebunit? Pai barbile sunt numai pentru a intra in randul smenarilor subordonati lui Daniel sau eventual in randul martirilor afiliati la statul islamic.
    Hai lasa dracu’ prostiile astea hipsteresti, baga-ti mintile in cap si cumpara-ti niste lame de ras…

    1. Culmea e că eu nici subordonat lui Daniel nu-s, nici cu islamismul nu stau prea bine, dar totuși o perioadă vreau să par .. HIPSTĂR .. nu hipster 😀 Sau cel puțin sunt curios cum mi-ar sta cu barbă 😀

      1. Eu particip saptamana asta la un eveniment local si mi-am luat liber de la servici pentru treaba asta. Cand s-a uitat sefu’ pe pozele de anu’ trecut de la eveniment m-a intrebat daca mi-am lasat barba ca pare un trend si i-am zis ca nu, dar daca barba face parte din dress code atunci imi pun una falsa.

  2. Pe mine nu ma mănâncă. Probabil eram obisnuit dinainte, ca am purtat cioc, iar de barbierit, o data pe saptamana. De aranjat mi- o aranjează frate’ nou ca e frizer, cam la 2-3 saptamani. De îngrijit.. ..cu apă si sapun.

  3. Mâncărimi ocazionale, însa destul de rare. Depinde cât de mult transpir în ziua respectiva. Totusi, daca ma spal bine pe fata, sau mai bine spus, prin barba, e ok.

Comments are closed.