An electoral, din nou..

Cica si acest an, este unul electoral, doar ca pentru alegerile locale si parlamentare. Cum de mi-am dat seama, pai oriunde te uiti pe orice site, pe orice canal tv, sau stiu eu.. orice cale media, vezi doar politica, doar „combinatii dubioase”, etc.. Si mai ales, apar diferite site-uri de „stiri”, dar am pus ghilimelele fix pentru ca asa trebuie, fiindca peste tot sunt site-uri care dezinformeaza, site-uri care sunt facute de fel si fel de „politicieni” sau nu.

De aici, oricine isi da seama ca este an electoral, ca peste tot vezi bullshit-uri gramada, si promisiuni, care oricum nu se vor realiza, poate maxim partial, si toti dau cu cacao in ceilalti. De ce? Pai asta este jocul politic, dar sincer, a devenit mult prea plictisitor acest joc. Incepe sa ma plictiseasca maxim, de aceea cand vad politica oriunde ar fi, incerc sa fug de acel lucru cat mai repede.

Odata, vroiam si eu sa intru in politica, dar pentru motivele care ar trebui sa intre oricine, cele de a face ceva sa ajute persoanele care sunt in jurul lor si peste tot in tara, nu pentru motivele dubioase de a se face fiecare cat mai gros la portofel. Ei bine, de la o vreme mi s-a luat atat de tare de politica, incat nici nu vreau sa mai aud despre asa ceva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

3 Responses

  1. Joc politic bine spus. Scena politică e plină de actori plătiți din banii noștrii. Și când spun actori îmi asum. Pentru că chiar aceasta sunt, actori…la TV. Concret nu fac nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *