Abonarea la Newsletter is OUT

Nu știu dacă ați observat, careva până acum ceva vreme aveam undeva în dreapta o căsuță destul de mică în care puteai băga adresa ta de email, și primeai instant tot ce postam eu pe acest blog. Ei bine, acum nu mai este. Deci am renunțat la acea căsuță de abonare, din sidebar-ul dreapta, fiindcă ocupa spațiu degeaba.. am mutat-o în fiecare articol lângă acele butoane de share..

Nici acolo n-a fost ok, fiindcă avea nu știu ce probleme, și oricum singurul care lua ultimele noutăți de pe acest blog, era bunul Cafeluță, în rest nici un alt abonat la fluxul meu RSS. Așadar, dacă tot ceva nu aduce nimic bun, mai bine să renunț la el, nu ?

abonarea la newsletter

Folosește la ceva, aduce ceva, scoate ceva, e ok.. dacă nu aduce nimic bun, și ține locul ocupat degeaba, ei bine în acest caz is out. Prefer să pun ceva în acel loc care să aducă reacții, sau pur și simplu să-mi facă mie plăcere la ochi decât să-l țin acolo de umplutură.

Unii dintre cititorii acestui blog mă știu cât sunt de meticulos când vine vorba de chestii tehnice, și mai ales îmi place ca totul să aibă un scop bine definit. Nu neg, mai sunt câteva aspecte la care trebuie să lucrez, cel puțin în ce privește pluginurile acestui blog, dar le voi dovedi zilele astea.. când o să fac puțină curățenie. Oricum marea majoritate a traficului acestui blog vine de pe rețelele sociale, sau din Google, așa că.. ținea cu adevărat locul degeaba.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

5 Responses

  1. Eu încă te citesc pe Feedburner. Mai sunt oameni care se abonează prin e-mail. Nu știu ce vrea sa facă google cu Feedburner, l-aș folosi și eu.

  2. N-am folosit niciodata sistemul de articole pe email si l-am evitat de la bun inceput pe toate siteurile. Am folosit RSS ca sa-mi pun articolele de pe un site pe altul si am citit o vreme bloggeri prin RSS cu Feedreader asta pana cei pe care-i citeam si-au dat seama ca nu fac profit de pe spatele meu si astfel au truncat articolele sau au bagat bannere in feed ceea ce faceau ca readerul sa consume o tona de memorie si am renuntat si la ala.

  3. eu observ ca multi „eterni” ma citesc în feed. abonați am 25 dar și aia sunt fideli. în feed sunt circa 40. în rest google face restul

  4. Păi aia zic și eu, Gogu, face tot, sau rețelele sociale, că de regulă, cel puțin în cazul meu, pe oricare site aș fi avut, n-a fost să fie treaba cu abonările.

  5. Am avut si eu in trecut, aveam cateva zeci de abonati. E o bataie de cap in plus asta cu newsletter-ul, iar daca nu bagi continut si reclame pentru trafic, degeaba, 2-3 abonati pe luna nu prea conteaza.

Comments are closed.