1 articol pe zi..

După cum vedeți, am început să scriu mai des pe blog, și slavă domnului subiecte sunt destule, așadar mi-am propus să scriu minim 1 articol pe zi. Sau dacă o zi nu am timp să scriu acel articol, mă revanșez a 2-a zi, sau când am timp de scris, și bag retroactiv.

Astfel scrii câte un articol pe zi, pot spune că ușor, ușor, îmi revine pofta de scris, acel chef pe care-l aveam la început când mi-am deschis prima dată blog. Acea pasiune care mă făcea să scriu și 10 articole pe zi, nu doar 1.

Da, poate unele, sunt mai de 2 lei, altele mai cu caracter informativ, altele mai cu caracter personal, însă ideea este să scriu, altfel dacă n-aș mai scrie, aș fi iarăși la un pas de „prăpastie”, și anume de a mă lăsa definitiv de blogging. Nu neg, câteodată îmi vine greu din pricina altor chestii ce țin de realitate, sau altor proiecte care-mi mănâncă oarecum ceva timp.

Însă așa mi-am propus să fac, și după cum scriam aici, roadele se văd și în statistici, și în comentarii, și în interacțiunea cititorilor cu mine, etc.. Deci cum s-ar spune.. Dacă nu îmi face rău, cu siguranță îmi va face bine. Nu ? 🙂

articol

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *